MISSIE

Door steun aan verschillende specifieke goede doelen en projecten dragen we op directe wijze bij aan datgene wat onze steun kan gebruiken. Door de aandacht die we geven vergroten we het bewustzijn van onszelf, het team van werknemers bij de MOOI kliniek en van de patiënten die de MOOI kliniek bezoeken om bezig te zijn met het welzijn van een ander.

Wie zijn wij?

MOOI kliniek is een kliniek voor esthetische plastische chirurgie in Maastricht. Binnen de MOOI kliniek staan we voor het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg, waarbij we onze patiënten niet alleen mooier, maar ook gelukkiger en gezonder maken.

Dit is de visie van de MOOI kliniek, welke ook perfect aansluit bij de visie van de MOOI foundation. Wij vinden als onderneming het een voorrecht als je ook verder kan kijken als je eigen voordeur.

Van elke invasieve behandeling die we verrichten in de MOOI kliniek, doneert MOOI kliniek een bedrag aan de MOOI foundation.

Elk jaar selecteren we een aantal doelen die passen bij onze visie voor een financiële donatie.

  • Positieve energie + actieve en gezonde levensstijl

  • Natuur en klimaat

  • Reconstructieve chirurgie

Lonneke Ebus
Lonneke EbusVoorzitter
De mens en de wereld om je heen een beetje meer holistisch bekijken kan heel verfrissend zijn. De MOOI foundation is ontstaan uit de wens om acties te ondersteunen in lijn met dingen waar wij een warm hart naar uitdragen: ++energie, het klimaat en een “need” in reconstructieve chirurgie wanneer dit niet binnen handbereik ligt. Vanuit onze branche zien we vaak genoeg de wens om jezelf iets te gunnen/gelukkiger te maken, om welke reden dan ook. We leven in een omgeving waar dat ook een mogelijkheid is, maar niet voor iedereen. Als je een beetje om je heen kijkt zie je dat uiteindelijk niets vanzelfsprekend is. Laat het nu net de niet-vanzelfsprekendheid en imperfectie zijn, die het allemaal mooi maakt.
“Nothing lasts, nothing is finished, nothing is perfect”. Wabi Sabi
Mark Smeulders
Mark Smeulders Secretaris
‘“Happiness is only real when shared’’ – Christopher McCandless, de laatste zin in zijn dagboek voordat hij stierf van de honger in Alsaska. Die heb ik in mijn oren geknoopt.
Michelle Feijen
Michelle FeijenPenningmeester
“Door de snelheid waarmee we leven, vergeten we soms om ons heen te kijken. We zijn continue bezig alle ballen voor onszelf in de lucht te houden. De MOOI foundation dwingt ons om stil te staan en te beseffen hoe goed we het hebben. Als we een beetje van dat geluk kunnen delen met een ander, dan geeft dat zoveel positieve energie en laten we samen de wereld een beetje MOOIer achter.”